PlayStation®-lisävarusteet

Kokoa täydellinen pelivälineistö hankkimalla ohjaimia, kuulokkeita ja muita lisävarusteita PS5™- tai PS4™-konsolillesi.

Langattomat ohjaimet

Lisää toinen, kolmas ja neljäs pelaaja paikallisiin moninpeleihisi monipuolisella valikoimalla PlayStation-ohjaimia.

PS5-ohjaimet
PS4-ohjaimet

Langaton DualSense™-ohjain

Löydä entistä syvällisempi, uskomattoman immersiivinen pelielämys1 innovatiivisella PS5-ohjaimella, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. kosketuspalaute2, dynaamiset liipaisintehosteet2 sekä sisäänrakennettu mikrofoni – kaikki yhdistettynä miellyttävään muotoiluun.

Langaton DualSense Edge™ -ohjain

Saa etua peliin uudelleenmääritettävillä näppäimillä, säädettävillä liipaisimilla ja sauvoilla, vaihdettavilla sauvojen päillä, takanäppäimillä ynnä muulla. Erittäin suorituskykyiseksi ja muokattavaksi luotu ohjain säilyttää kaikki langattoman DualSense™-ohjaimen mukaansatempaavat ominaisuudet.

Saatavilla 26. tammikuuta 2023 alkaen.

Mediasäädin

Hallitse kätevästi elokuvia, musiikkia ja suoratoistopalveluita3 PS5-konsolilla intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Langaton DUALSHOCK®4-ohjain

Nauti PS4-peleistä ikonisella langattomalla DUALSHOCK 4 -ohjaimella, jossa on responsiiviset liipaisimet, karkeapintaiset kädensijat ja monia upeita toimintoja, jotka vievät sinut entistä lähemmäs pelejäsi.

Gray Camouflage -kokoelma

Tuo peliin tuoretta ja ainutlaatuista tyyliä tällä värityksellä, joka antaa langattomalle DualSense™-ohjaimelle, langattomille PULSE 3D™ -kuulokkeille ja PS5™-konsolin kansille uuden ilmeen*.

* PS5-konsoli ja esitellyt Gray Camouflage -tuotteet myydään erikseen.

DualSense Wireless Controller – God of War Ragnarök

Arm yourself for the battle of Ragnarök with this limited edition controller. 

Inspired by the Norse world of Midgard with its unique two-tone design of cool blue on icy white, embellished with bear and wolf insignia – representing Kratos and Atreus.

Langattomat PULSE 3D™ -kuulokkeet

Vie pelielämyksesi uudelle tasolle erityisesti PS5- ja PS4-konsoleille luoduilla kuulokkeilla.

Löydä kuulokkeet, joissa on PS5-konsolia varten hienosäädetty 3D-ääni2 ja virtuaalinen 7.1-tilaäänituki PS4:lle. Jopa 12 tuntia langatonta pelaamista tarjoavat, kaksi vastamelumikrofonia sisältävät kuulokkeet takaavat, että juttu voi luistaa kristallinkirkkaalla äänenlaadulla4.

Kamerat

PS5-kamera
PS4-kamera

HD-kamera

Vie itsesi keskelle jakamaasi pelikokemusta PS5-konsolien HD-kameralla. Sisällytä itsesi lähetyksiisi kuva kuvassa -toiminnolla4 1080p-laadulla, rajaa tai poista tausta ja löydä täydellinen kuvakulma sisäänrakennetulla jalustalla.

PlayStation Camera

Striimaa itseäsi ja pelaamistasi koko maailmalle4, tee monia eri toimintoja äänikomennoilla ja vie itsesi keskelle PlayStation®VR-pelejäsi. 

PlayStation Camera -sovitin PS5:lle

Yhdistä PlayStation Camerasi PS5-konsoliisi maksuttomalla sovittimella ja nauti tuetuista PlayStation VR -peleistä taaksepäin yhteensopivuuden avulla5.

Lisätallennustila 

Tallenna entistä enemmän pelejä, videoleikkeitä ja kuvakaappauksia ylimääräisillä sisäisillä ja ulkoisilla tallennuslaitteilla.

Sisäinen M.2 SSD PS5-konsolille

Laajenna PS5-konsolisi sisäistä tallennustilaa jopa 2 Tt virallisesti lisensoidulla Western Digital SN850 SSD:llä. Se on helppo asentaa kokonaisvaltaisen lämpönielusuunnittelunsa ansiosta. Voit pelata PS5- ja PS4-pelejä suoraan SSD-asemalta. 

Ulkoiset USB-asemat PS4:lle ja PS5:lle

Lisää virallisesti lisensoidulla ulkoisella Seagate USB 3.0 -kiintolevyllä järjestelmääsi jopa 2 Tt lisätallennustilaa PS5- ja PS4-peleille ja pelaa PS4-pelejä suoraan kiintolevyasemalta.

Erikoisohjaimet 

Tykkäätkö pelata renkailla vai siivillä? Tämä virallisesti lisensoitujen ohjainten valikioma antaa sinulle juuri ne ohjaus- ja hallintaominaisuudet, joita tarvitset.

Rattiohjaimet

Ota entistä parempi tuntuma tiehen virallisesti lisensoidulla rattiohjaimella – saatavilla monilta eri kilpa-ajosimulaattorimerkeiltä.

T.Flight Hotas 4 -lentosimulaattoriohjain

Ampaise kohti yläilmoja ja ota ohjat käsiisi PS4:llä tai PS5:llä Thrustmasterin virallisesti lisensoidulla lentosimulaattoriohjaimella, jossa on realistisen kokoinen, erittäin responsiivinen kaasuvipu, Dual Rudder -ohjausjärjestelmä sekä täysin vapaasti määritettävät painikkeet.

Backbone One – PlayStation Edition

Paranna PS Remote Play -pelaamistasi iPhonen Backbone One -ohjaimella, jossa on kompaktit ja intuitiiviset ohjauskomennot, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä ja pass through -lataustoiminto, jonka ansiosta iPhonesi pysyy ladattuna, kun suoratoistat pelejä PS4- tai PS5-konsoliltasi.

Lataaminen ja kaapelit

Pysy aina valmiina kaksinpeliin ohjaimen latausalustalla ja varmista, että voit nauttia parhaasta mahdollisesta kuvanlaadusta laadukkaalla HDMI-kaapelilla.

PS5
PS4

DualSense-latausalusta

Lataa jopa kaksi langatonta DualSense-ohjainta nopeasti ja vaivattomasti, niin olet aina valmis haastamaan ystäväsi kaksinpeliin.  

PowerA HDMI -kaapeli

Sijoita PS5-konsolisi minne tahansa käyttämällä laadukasta, virallisesti lisensoitua 3-metristä PowerA HDMI -kaapelia, joka tukee 4K HDR -pelattavuutta6.

DUALSHOCK 4 -latausalusta

Pysy mukana pelissä virallisella latausalustalla, jossa voi ladata jopa kahta langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta samaan aikaan.

PowerA HDMI -kaapeli

Sijoita PS4-konsolisi minne tahansa käyttämällä laadukasta 3-metristä PowerA HDMI -kaapelia, joka tukee 4K HDR -pelattavuutta6.

1Verrattuna langattomaan DUALSHOCK 4 -ohjaimeen.

2 Käytettävissä toimintoa tukevissa peleissä.

3 Internetyhteys ja tili PlayStation™Network-verkon käyttämistä varten vaaditaan. Suoratoistopalvelut saattavat edellyttää maksullista tilausta, eivätkä ne ole saatavilla kaikissa maissa.

4 Internetyhteys ja tili PlayStation Network -verkon käyttämistä varten vaaditaan. 

5PS VR -pelien pelaamiseen PS5-konsolilla vaaditaan PS VR -lasit, PS4™:n PlayStation Camera (malli CUH-ZEY1 tai CUH-ZEY2) sekä PlayStation Camera -sovitin (Ostoa ei vaadita. Lisätietoja osoitteessa playstation.com/camera-adaptor). Parhaan PS5:n PS VR -pelikokemuksen saat langattomalla DUALSHOCK 4 -ohjaimella. Tietyt pelit saattavat edellyttää PlayStation®Move-liikeohjaimia tai olla yhteensopivia PlayStation®VR-tähtäinohjaimen kanssa. PS5:n uusi HD-kamera ei ole yhteensopiva PS VR:n kanssa. PS VR -lasit, PS Camera, langaton DUALSHOCK 4 -ohjain, PS Move -ohjaimet ja PS VR -tähtäinohjain myydään erikseen.

Yhteensopivilla 4K HDR näytöillä

PlayStation, PlayStation-tuoteperheen merkki, PS4, PS5, DualSense ja DUALSHOCK ovat Sony Interactive Entertainment Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.
SONY on Sony Group Corporationin rekisteröity tavaramerkki.