Exoprimal

Capcom
Saatavana
PS4 PS5
Julkaisupäivä: 2023
  • PS Plus tarvitaan verkkopelaamiseen
  • Valinnaisia pelin sisäisiä ostoja
  • Edellyttää online-pelaamista
  • Enintään 10 verkkopelaajaa, joilla on PS Plus -tilaus
  • Tukee etäkäyttöä

Vedä puku niskaan, mukaudu ja selviydy, kun taistelet kuolemanvaarallisia dinosauruslaumoja vastaan tässä tiimipohjaisessa toimintaräiskinnässä.

Exoprimal on vain verkossa pelattava tiimipohjainen toimintapeli, jossa ihmiskunnan huippumodernia eksopukuteknologiaa käytetään historian hurjimpia petoja vastaan – dinosauruksia.

Ohjaa näitä futuristisia eksopukuja, joilla jokaisella on oma roolinsa, vastustaaksesi ylivoimaisia dinosauruslaumoja tiimipohjaisissa toimintapelitiloissa. 

Sinut kuljetetaan viimeisimmän dinosaurushyökkäyksen sijaintiin ja suoritat tavoitteita seuraten Leviathanin ohjeistusta. Ensimmäisenä tehtävän suorittanut tiimi voittaa.

Käyt sitten suoraa toista tiimiä vastaan tai taistelet sen rinnalla kukistaaksesi yhteisen vihollisen, tarkoitus on saavuttaa tavoitteet mahdollisimman nopeasti. Tehtävät vaihtelevat taitotasosi ja muiden tekijöiden mukaisesti, minkä takia kahta samanlaista ottelua ei tule.

Exoprimal – tärkeimmät ominaisuudet

Dino Survival -tila

Dino Survival -tilassa kaksi viiden hengen ryhmää suorittavat kilpaa tavoitteita. Voittaakseen tiimien on noudatettava Leviathanin ohjeita ja suoritettava tehtävä ennen vastapuolta.

Joissain tilanteissa joudut suoraan taisteluun muiden pelaajien kanssa ja toisissa taas teidän on liittouduttava vastustajienne kanssa kukistaaksenne vahvan vihollisen. Tämän pelitilan tehtävät muuttuvat perustuen edistymiseesi pelissä, ja pelikokemus on erilainen jokaisessa ottelussa, vaikka ympäristö ja tavoitteet olisivatkin entuudestaan tuttuja.

Eksopuvut

Eksopuvut ovat huippumoderneja ulkoisia tukirankoja, jotka on kehitetty taisteluun dinosaurusuhkaa vastaan. Eksopuvut luokitellaan pääasiassa yhteen kolmesta roolista niiden kykyvalikoiman mukaisesti: hyökkäys, tankki ja tuki. 

Eksotaistelijat voivat vaihtaa eksopukuja milloin tahansa, jopa kesken taistelun. Hyödynnä tätä joustavuutta vaihdellaksesi tiimin kokoonpanoa lennossa ja suorittaaksesi tavoitteitasi.

Dinosauruslaumat

Dinosaurukset, jotka kerran olivat eläinkunnan pelottavimpia ja voimakkaimpia edustajia, eivät ole enää sukupuutossa. Aika-avaruuden läpi matkustaneet ja mutatoituneet pedot ovat entistäkin raivokkaampia.

Kun hyökkäät laumojen kimppuun, sinun pitää hyödyntää eksopukujen kykyjä ja tehdä yhteistyötä tiimin kanssa kukistaaksesi tämän esihistoriallisen uhan.

TÄSSÄ KUUSSA 

PLAYSTATIONILLA

Katso tämän kuukauden suurimmat julkaisut sekä niihin liittyvät ominaisuudet, pelioppaat ynnä muuta.

TÄSSÄ KUUSSA 

PLAYSTATIONILLA

Katso tämän kuukauden suurimmat julkaisut sekä niihin liittyvät ominaisuudet, pelioppaat ynnä muuta.

PS4:n ja PS5:n parhaat modernit uusintaversiot

Oppaasi PlayStation Tournaments -turnauksiin ja e-urheiluun

PS Plus -pelivalikoiman parhaat paikallismoninpelit