Gran Turismo® 7

Sony Interactive Entertainment
Saatavana
PS5 PS4
Julkaistu 04/03/2022
  • PS Plus tarvitaan verkkopelaamiseen
  • Valinnaisia pelin sisäisiä ostoja
  • Enintään 20 verkkopelaajaa, joilla on PS Plus -tilaus
  • Online-pelaaminen on mahdollista
  • 1–2 pelaajaa
  • Tukee etäkäyttöä
  • PS5-versio
    VR-pelityylit: istuen, seisten, huonemittakaava
Pelin yleistiedot

Gran Turismo 7 kokoaa yhteen todellisen kilpa-ajosimulaattorin parhaat ominaisuudet.

Olet sitten kilpailuhenkinen tai rento kisaaja, keräilijä, virittäjä, maalipintasuunnittelija tai valokuvaaja – löydä linjasi häkellyttävän laajasta kokoelmasta pelitiloja, mukaan lukien fanien suosikit, kuten GT Campaign, Arcade ja Driving School.

Kun pelissä on jälleen mukana legendaarinen GT Simulation Mode, pääset ostamaan, virittämään ja kilpailemaan palkitsevassa yksinpelikampanjassa, jossa voi avata uusia autoja ja haasteita. Ja jos rakastat ajaa muita vastaan, hio taitojasi ja kilpaile GT Sport Modessa.

Kun Brand Central -autotallissa ja käytettyjen autojen kaupassa on saatavilla yli 420 autoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien, Gran Turismo 7 toisintaa niin klassisten ajoneuvojen kuin huippumodernien superautojenkin ulkoasun ja tuntuman niin yksityiskohtaisesti, ettei sille löydy vertaista. Jokainen auto käyttäytyy eri tavalla ja tuntuu omanlaiseltaan, kun ajat dynaamisissa sääoloissa yli 90 radalla, mukaan lukien klassisia ratoja GT:n historiasta. 

Tärkeimmät ominaisuudet

Gran Turismo 7 tarjoaa parhaat toiminnot pelisarjan historiassa.

Gran Turismon parasta

Tutustu koko Real Driving Simulator -konseptiin monine uusine työkaluineen ja tee kilpa-ajokokemuksistasi juuri itsesi näköisiä.

Unelmien talli

Keräile, tuunaa, aja ja kustomoi satoja autoja ja luo unelmiesi kokoelma.* 

Liity ja kilpaile

Liity kansainväliseen kuljettajayhteisöön jakamaan ratastrategioita, viritysvinkkejä, maalipintamalleja ja valokuvia, ennen kuin painut radalle ottamaan toisista mittaa.
*Useimmat toiminnot vaativat internetyhteyden.

Miksi sinun pitäisi pelata Gran Turismo 7:ää

”Gran Turismo 7:ssä kulminoituu kaikki, mitä veteraanistudio Polyphony Digital on oppinut yli 25 vuoden pelinkehityshistoriansa aikana.

Gran Turismo 7 sisältää satoja äärimmäisen yksityiskohtaisia oikeita autoja ja monia moottoriurheilun legendaarisimpia brändejä – peli ei ole pelkkä nykyaikainen ajosimulaattori, se on myös puhdasta moottoriurheilun juhlaa.

Klassikkopelitilat, joiden historia ulottuu sarjan alkuaikaan asti, ovat mukana rinta rinnan uusien pelitilojen kanssa, jotka vievät sinut entistäkin lähemmäs autokulttuurin sydäntä.”

– PlayStation.com-sivuston editorien tiimi

Gran Turismo 7 Digital Deluxe Edition

Juhlistetaan todellisen kilpa-ajosimulaattorin 25-vuotisjuhlaa. Digital Deluxe Edition sisältää pelin digitaaliset PS5- ja PS4-versiot sekä digitaalista bonussisältöä.

DIGITAL DELUXE EDITION

TOYOTA GR YARIS

30 KUMPPANIAVATARIA

+1 500 000 PELIN KREDIITTIÄ

VIRALLINEN ÄÄNIRAITA

Saatavana PlayStation Storesta

Osta Gran Turismo 7

Versiot

Standard Edition

PS4
  • Gran Turismo™ 7 (PS4™)

Standard Edition

PS4PS5
  • Gran Turismo™ 7 PS4™ & PS5™

Digital Deluxe Edition

PS4PS5
  • Gran Turismo™ 7
  • PS4™- ja PS5™-oikeutus
  • 1 500 000 CR (pelin krediittiä)
  • Special Toyota GR Yaris
  • 30 PSN-avataria
  • virallinen soundtrack

Häikäisevä ulkoasu

Näe kuljettaja taustapeilissä, katso miten aurinko kimmeltää autosi pinnan muodoissa ja ota huikean realistisia valokuvia PS5™-konsolin säteenseurannan ansiosta 4K- ja HDR-tuella 60 FPS:n tavoitekuvataajuudella.*

Nopeat lataukset

PS5-konsolin äärimmäisen nopean SSD-aseman ansiosta pääset pikavauhtia aloittamaan kisatapahtumat, kokoontumaan auloihin, tarkastelemaan autotalliasi ja liikkumaan saumattomasti GT7:n pelitiloissa ja valikoissa.

Mukautuvat liipaisimet

 Tunne ABS:n ja renkaiden pyörimisen aiheuttama tärinä ja jokaisen auton erilainen jarrutusvaste langattoman DualSense™-ohjaimen mukautuvien liipaisimien avulla.

Kosketuspalaute

Tunne sijaintisi tiellä aina pienistä töyssyistä asvaltissa reunakiveyksen täräykseen pelin immersiota parantavalla kosketuspalautteella.

Tempest 3D AudioTech

Aisti muiden autojen ja kuljettajien sijainti tiellä PS5-konsolin 3D-äänillä käyttämällä yhteensopivia kuulokkeita.

*4K- ja HDR-ominaisuuksiin vaaditaan yhteensopiva 4K- ja HDR-televisio tai -näyttö.

Gran Turismo™ 7 PlayStation®VR2:lle

Asetu kuljettajan istuimelle ja koe Gran Turismo™ 7 aivan uudella tavalla PlayStation®VR2-lasien* voimalla.

Gran Turismo 7 – Kulissien takana

Tutki tarjontaa ja löydä intohimosi Gran Turismo -maailmassa.

Lähtöviiva

Olitpa nopeiden autojen ystävä, keräilijä, ulkoasusuunnittelija tai valokuvaaja, löydä intohimosi autokulttuuria kohtaan Gran Turismo 7 -pelissä.

Keräilijät

Gran Turismo 7 on autokeräilijän unelma – pelissä on yli 400 ajoneuvoa ja mm. lukuisia klassikkoautoja historian eri aikakausilta.
 
 

Kilpa-ajajat

PS5:n Gran Turismo 7 vie pelaajat suoraan radalle. Tunne tien pinta käsissäsi immersiivisen haptisen vasteen kautta ja kuule muut autot ympärilläsi ennennäkemättömän kirkkaalla 3D-äänellä.
 
 

Virittäjä

Gran Turismo 7:ssä on nyt osia enemmän kuin koskaan, joten voit kustomoida, virittää ja säätää autoasi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Scapes

Vapauta luovuutesi Scapes-toiminnolla ja kuvaa autosi kauniissa ympäristöissä ympäri maailmaa. 
 
 

Maalipinnat

Autosi on kankaasi. Ilmaise tyyliäsi käyttämällä uutta maalipintaeditoria, joka sisältää uusia ja paranneltuja ominaisuuksia.
 
 
 

Radat

Radat on mallinnettu pienintä yksityiskohtaa myöten tarkkuuslasereita käyttäen. Näin Gran Turismo 7:ään on saatu uusi realismin taso.

PlayStation 5:n mahdollisuuksilla

Gran Turismo 7 -pelissä realismi yltää uusiin korkeuksiin PS5:n mahdollisuuksilla.

25-vuotispäivä ja maailmansarjan juhlallisuudet

Katso maailmanmestaruuskisojen finaaleja, vastaa tietovisakysymyksiin ja saa tilaisuus hankkia ennakkokäyttöoikeus uuteen Vision GT:hen ja muita pelinsisäisiä palkkioita.

Gran Turismo Café

Viisi autoasiantuntijaa – kilpa-ajaja, virittäjä, valokuvaaja, keräilijä ja suunnittelija – keskustelevat intohimostaan ja löytävät samaistumispintaa Gran Turismo 7:stä.

GT CAFE – Adam LZ (virittäjä)

Autonrakentajaja ja tubettaja Adam LZ tiesi hyvin vähän Gran Turismosta aloittaessaan Race Servicessä. Mutta yksi silmäys S14 Nissan Z -autoon sai hänet saman tien rakastumaan virittämiseen GT7:ssä.

GT CAFE – Tim Mcgurr alias 13th Witness (valokuvaaja) 

Ammattivalokuvaaja ja -ohjaaja 13th Witnessillä on loputtomasti tarinoita unohtumattomista hetkistä Gran Turismon parissa.

GT CAFE – Toni Breidinger (kilpa-ajaja)

NASCAR-ammattikuljettaja ja 19-kertainen US Auto Club -mestari kasvoi karting-autoilun parissa ja rakastui moottoriurheiluun jo nuorella iällä.

GT CAFE – Jon Sibal (suunnittelija)

Autotaiteilija ja -suunnittelija Jon Sibal kasvoi Gran Turismo -pelien parissa ja inspiroitui pelissä nähdystä 90-luvun Nissan GT-R:stä – hän muokkasi omankin autonsa ulkoasua sen pohjalta.

GT CAFE – Sung Kang (keräilijä)

Näyttelijä Sung Kangin rakkaus autoja kohtaan syntyi klassisessa GT Campaign -pelitilassa. Hän päätyi ostamaan netistä suhteellisen edullisen Nissan 240Z:n ja alkoi rakennella sitä viikonloppuisin ystäviensä kanssa – hän teki erilaisia virityksiä ja oppi jatkuvasti uutta.

Lisää Gran Turismo 7 -kuvakaappauksia

Jaa parhaat Scapes-kuvasi

Jaa parhaat otoksesi Instagramissa ja merkkaa ne tunnisteella #PSshare, niin voit päästä mukaan galleriaamme.

Gran Turism World Series 2022

Viidennen virallisen Gran Turismo -mestaruuskilpailuvuoden 2022 Series alkaa tuota pikaa! Kaikki kolme World Series -kierrosta sekä World Series Showdownin ja Maailman finaalin kauan odotetut livetapahtumat lähetetään.

Gran Turismo 7:n UKK:t

Gran Turismo 7 julkaistiin 4. maaliskuuta 2022.

Gran Turismo 7 on saatavilla sekä PS4- että PS5-konsoleille.

Pelaajat, jotka ostavat Gran Turismo 7:n Standard Edition -version PS4-konsolille, voivat päivittää pelin digitaaliseksi PS5-versioksi lisämaksusta. Pelaajat, jotka ostavat PS4-pelin levyversion, tarvitsevat pelin PS5-digitaaliversioksi päivittämiseen levyasemalla varustetun PS5-konsolin. PS4-pelilevyjä ei voi käyttää PlayStation®5 Digital Edition -konsolissa.

Kyllä. Gran Turismo 7 tulee saataville seuraavilla kielillä: arabia, portugali (Brasilia), tšekki, hollanti, englanti (Iso-Britannia), englanti (Yhdysvallat), ranska, saksa, kreikka, italia, japani, korea, espanja (Meksiko), puola, portugali, venäjä, kiina (yksinkertaistettu), espanja, thai, kiina (perinteinen) ja turkki.