Elden Ring

BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Saatavana
PS4 PS5
Julkaistu 25/02/2022
  • PS Plus tarvitaan verkkopelaamiseen
  • Enintään 6 verkkopelaajaa, joilla on PS Plus -tilaus
  • 1 pelaaja
Mikä Elden Ring on?

Käytä Elden Ringin voimaa ja ryhdy Elden Lordiksi Lands Betweenissä.     

Kultainen järjestys on rikottu. 

Kuningatar Marika Ikuisen hallitsemassa Lands Betweenissä Elden Ring, Erdtreen lähde, on murrettu.

Marikan jälkeläiset, kaikki puolijumalia, ottivat omakseen Elden Ringin suurina riimuina tunnetut sirpaleet, ja heidän vasta löytämänsä mahdin turmelus sytytti sodan nimeltä Shattering.. Sodan, joka merkitsi joutumista Suuremman tahdon hylkäämäksi joutumista.

Ja nyt kullanviehkojen hyljeksimille Tahratuille, jotka karkoitettiin Lands Betweenistä, tuodaan sallimuksen johdatus.

Te kuolleet jotka silti elätte, viehkeytenne kauan sitten kadottaneet, seuratkaa polkua Lands Betweeniin, taakse usvaisen meren seisomaan Elden Ringin edessä.

Ja nouskaa Elden Lordeiksi.

Miksi sinun pitäisi pelata Elden Ringiä

”Elden Ringissä on kaikkea, mitä pitkäaikaiset FromSoftware-fanit rakastavat studion peleissä: haastavia mutta palkitsevia pomotaisteluita, fantastinen maailma ja tiukat taistelukontrollit, jotka tekevät jokaisesta viholliskohtaamisesta ikimuistoisen.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan tavanomainen Souls-peli. Luvassa on suuri ja monipuolinen avoin maailma, valtavasti hiiviskelyä, uudistettu lähestymistapa moninpelaamiseen, uusia liikkumistapoja sekä ratsu nimeltään Torrent, joka auttaa sinua matkallasi.

Kaikki tämä yhdistettynä tarjoaa uudenlaisen vapauden verrattuna studion aiempiin julkaisuihin. Elden Ring on uusien pelaajien kannalta kenties helpoimmin lähestyttävä ”Soulslike” vuosikausiin.”

- PlayStation.com -sivuston editorien tiimi

Osta Elden Ring PlayStation Storesta

Versiot

Standard Edition

PS4PS5
  • ELDEN RING

Deluxe Edition

PS4PS5
  • ELDEN RING
  • Ladattava kuvakirja ja ääniraita

Elden Ring − tärkeimmät ominaisuudet

Uusi fantasiamaailma

Selvitä Elden Ringin mahdin mysteerit. Kohtaa vastuksia, joilla on syvälliset taustat, hahmoja joilla on omat ainutlaatuiset syynsä edistää tai häiritä tavoitteitasi, sekä pelottavia olentoja. 

Maailman tutkiminen Lands Betweenissä

Matkusta henkeäsalpaavassa maailmassa jalan tai hevosen selässä, itseksesi tai verkossa muiden pelaajien kanssa. Uppoudu täysin ruohoisille tasangoille, rämeille,  vuorille, linnoihin ja muihin loistokkaisiin paikkoihin skaalassa, jota ei ole koskaan aiemmin FromSoftwaren pelissä nähty.

Genreä määrittelevää pelimekaniikkaa

Luo oma hahmosi ja määrittele pelityylisi kokeilemalla monenlaisia aseita, taikakykyjä ja taitoja, joita voi hankkia ympäröivästä maailmasta. Voit myös viedä taistelun Colosseumin areenoille ja pelata monia eri PvP-pelitiloja. Käytössäsi on monia vaihtoehtoja, kun päätät suhtautumistapasi tutkimusmatkailuun ja taisteluun. 

Vinkkejä aloittelijalle

Kuinka selviytyä ensimmäisistä tunneistasi Elden Ringissä

Etkö ole ennen kokeillut Soulslike-tyyppistä peliä? Etkö ole varma, mikä olisi paras hahmotyyppi tai miten toimia vihollisten suhteen? Lue vinkkimme helpottaaksesi alkumatkaasi Lands Betweenissä.

Lisää mahtavia PS5-pelejä

Upeita pelejä, jotka ovat saatavilla nyt tai tulossa pian PS5:lle.

PlayStation®4-version ostaneet pelaajat voivat päivittää pelin lisämaksutta PlayStation®5 -versioksi. Huomaa, että pelin fyysisen levyversion hankkineet pelaajat eivät voi päivittää peliään PS5™ Digital Edition -konsolille, koska siinä ei ole levyasemaa. Pelaajat jotka ostavat digitaalisen PS5™-version PlayStation™Store-kaupasta, saavat myös ladata PS4™-version ilman lisämaksua. Kaikissa tapauksissa vaaditaan kuitenkin rekisteröityminen PlayStation™Network-palveluun, riittävästi tallennustilaa ja nopea internetyhteys (sekä tiedonsiirtomaksujen maksaminen).