Resident Evil 4 Remake

  • Offline-pelaaminen käytössä
  • 1 pelaaja
  • PS5-versio
    Värinätoimintoa ja liipaisintehostetta tuetaan (langaton DualSense-ohjain)
  • Tukee pelivinkkejä

Jännittävä uusioversio Capcomin mullistavasta toiminta-kauhuklassikosta. 

Resident Evil 4, legendaarinen selviytymiskauhupeli vuodelta 2005, on nykyaikaistettu täysin tässä perinpohjaisessa uusioversiossa.

Kuusi vuotta Resident Evil 2:n tapahtumien jälkeen Raccoon Citystä selvinnyt Leon Kennedy on lähetetty syrjäiseen eurooppalaiseen kylään tutkimaan Yhdysvaltojen presidentin tyttären katoamista. Hän löytää sieltä jotain, millaista ei ole koskaan ennen nähnyt.

Klassisen version jokaista osa-aluetta on päivitetty nykyiselle sukupolvelle aina modernisoiduista grafiikoista ja ohjaustavoista uudistettuun tarinaan, joka saattaa yllättää jopa alkuperäisen pelin kovimmat fanit.

Osta Resident Evil 4 PlayStation Storesta

Versiot

Standard Edition

PS4PS5
  • Resident Evil 4

Deluxe Edition

PS4PS5
  • Resident Evil 4
  • Extra DLC Pack

Resident Evil 4 Chainsaw Demo PS4 & PS5

PS4PS5

    Lisäosat

    Resident Evil 4 – tärkeimmät ominaisuudet

    Odota odottamatonta

    Tutut tapahtumat ovat täynnä uusia yllätyksiä. Löydä kätkettyjä tapoja vuorovaikutukseen ympäristön kanssa, sekä käänteitä klassisisiin hetkiin.

    Uudenlainen vihollinen

    Ganadot eivät ole mielettömiä zombeja. Ne ovat loisen tartuttamia kyläläisiä, jotka käyttävät aseita ja toimivat yhteistyössä kukistaakseen Leonin.

    Mitä ostat?

    Käy salaperäisen Kauppiaan luona ostamassa ja virittelemässä aseitasi, sekä käymässä kauppaa erityistarvikkeista.

    Miksi Resident Evil 4 sopii erinomaisesti sekä vanhoille faneille että vasta-alkajille

    Uusi järjestys

    Heti Resident Evil 4:n ensimmäisistä hetkistä alkaen kokeneet pelaajat tuntevat palanneensa kotiin – vain huonekalut ovat vaihtaneet paikkaa. Laajennettu dialogi, uudistetut välikohtaukset ja uudelleenjärjestellyt tasot saavat tutut hetket tuntumaan uusilta ja arvaamattomilta. Riippumatta siitä, oletko pelannut alkuperäistä peliä vai koetko tämän pelottavan maailman ensi kertaa, luvassa on runsaasti yllätyksiä.

    Uudet kyvyt

    Leon on varustautunut ganadojen laumojen kohtaamiseen paremmin kuin koskaan. Alkuperäisen pelin ystävät huomaavat heti, miten Leonin liikkumisen sulavuutta ja vapautta on paranneltu. Lisäksi pelaajat pääsevät nauttimaan uudistuksista Leonin veitsikykyihin.

    Aiemmin viimeisenä oljenkortena toimineet veitset ovat nyt keskeinen työkalu, joka mahdollistaa salatapot, viime hetken paot ja vahingoittumisen estävät väistöt.

    Uutta energiaa

    Upea graafinen päivitys ja täysin uudistetut äänet nostavat Resident Evil 4:n yksityiskohtaisuuden, tunnelman ja animoinnin seuraavalle tasolle. PlayStation 5 -versiossa voit priorisoida kuvataajuuden tai resoluution, ja myös säteenseuranta on tuettu.

    Peli hyödyntää langattoman DualSense-ohjaimen ominaisuudet kattavasti: ohjaimen sisäistä kaiutinta käytetään radioviestintään, ja haptinen vaste ja mukautuvat liipaisimet antavat aseille entistä enemmän painon ja voiman tuntua.

    Uusi hallinta

    Salkun järjestelemisen tuoma tyydytys – esineiden mahduttaminen pieneen tilaan mahdollisimman tehokkaasti – oli yksi alkuperäispelin hienovaraisista iloista. Tämä ikoninen järjestelmä tekee paluun uusioversiossa. Lisäksi mukana on automaattinen lajittelutoiminto kaikille, jotka haluavat keskittyä toimintaan. Valikoima avattavia salkkuja ja niihin kiinnitettäviä riipuksia tuo Leonille erilaisia etuja.

    Uudet työkalut

    Niin kuin Resident Evil 2:n ja Resident Evil 3:n uusioversioissakin, pystyt nyt määrittämään aseita suuntanäppäimille ja vaihtamaan asetta nopeasti taistelun tuoksinassa. Voit myös luoda lisää ammuksia oikeilla esineillä – ja tulet tarvitsemaan niitä.

    Resident Evil 4:n uusioversiossa pystyt myös tienaamaan rahaa myymällä esineitä, joita et enää tarvitse, sekä vaihtamaan keräiltäviä spinellijalokiviä erilaisiin esineisiin. 

    Resident Evil 4:n hahmot

    Resident Evil 4 UKK

    Vastauksia kysymyksiinne Resident Evil 4 Remake -pelistä.

    Resident Evil 4 julkaistaan 24. maaliskuuta 2023. Tämä uusioversio säilyttää vuoden 2005 alkuperäisen pelin syvimmän olemuksen, mutta hyödyntää uusinta teknologiaa nykyaikaistaakseen sen tuntua.

    Resident Evil 4 on mukaansatempaava selviytymiskauhupeli, josta voi nauttia tuntematta pelisarjaa entuudestaan. Alkuperäisen pelin ystävät pääsevät ilahtumaan nostalgisista viittauksista, mutta myös tulokkaat pystyvät nauttimaan tästä toiminnantäyteisestä eepoksesta.

    Resident Evil 4 -pelissä pelihahmonasi on Leon S. Kennedy, Resident Evil 2 -pelistä tuttu sankari. Nykyään Yhdysvaltojen hallituksen agenttina toimiva Leon lähetetään syrjäiseen eurooppalaiseen kylään, kun sieltä saadaan havainto presidentin kadonneesta tyttärestä.

    Resident Evil 2 -pelin Ada Wong ilmaantuu hänkin maisemiin tämän uusioversion tarinan käänteiden myötä.

    Resident Evil 4 on selviytymiskauhupeli, jossa pelaajien on selviydyttävä äärimmäisen pelottavista tilanteista. Vaikka näitä kauhunhetkiä onkin ripoteltu koko pelin mitalle, toimintaelementit tasapainottavat pelikokemusta ja tekevät siitä vaikuttavan monipuolisen.

    Kohtaatko älykkäiden ja hurjien vihollisten lauman, vai juoksetko pakoon? Ammutko ne kaikki? Vai yritätkö kenties päästä niistä eroon lähitaistellen? Valitse monenlaisista keinoista käsitellä tällaisia tilanteita. 

    Koe se huumaava tunne, kun selviät hengissä vain niukin naukin.

    Resident Evil 4:n uusioversio paneutuu syvemmälle alkuperäisen pelin ikimuistettavimpiin hetkiin. Toimintakohtaukset ovat nyt innostavampia ja kauhujaksot tarjoavat entistäkin kauhistuttavampia pelielämyksiä.

    Resident Evil 4:n uusioversio tulee saataville PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille.

    Ihmisistä Ganadoiksi muuttuneet palvovat uskonnollisen kultin johtajaa, ja heidän silmissään loistaa enää hulluus.

    Toisin kuin zombit, Ganadot säilyttävät älynsä, joka heillä ihmisinä oli. Ne voivat hyökätä koordinoituina laumoina ja kykenevät myös käyttämään aseita.

    On olemassa myös pelottavampia ja vahvempia Ganadoja, joilla on erilaisia luonteita, kuten pelottava Moottorisahamies.

    Sijoitukset näytetään läpäistyäsi pelin, samoin kuin tietoa siitä, kuinka hyvin pelasit. Pyri saamaan parempi sijoitus tai haasta itseäsi pelaamalla peli uudestaan vaikeammalla vaikeustasolla.

    Resident Evil 4 tarjoaa monenlaisia tapoja pelata peliä ja läpäistä se. Näihin kuuluvat mm. vapaus valita lähestymistapasi taisteluun ja aseiden muokkauksesi, joten nautittavaa riittää useampaankin läpipeluusessioon.

    Oletko uusi Resident Evil -pelaaja?

    Tutustu unohtumattomiin peleihin, sankareihin ja roistoihin, jotka ovat tehneet tästä kaikkien aikojen tunnetuimman selviytymiskauhupelisarjan.