Hogwarts Legacy

Warner Bros. Entertainment Inc.
Saatavana
PS4 PS5
Julkaistu 10/02/2023
  • Valinnaisia pelin sisäisiä ostoja
  • Offline-pelaaminen käytössä
  • 1 pelaaja
  • Tukee etäkäyttöä
  • PS5-versio
    Värinätoimintoa ja liipaisintehostetta tuetaan (langaton DualSense-ohjain)
Mikä on Hogwarts Legacy?

Koe Tylypahka 1700-luvun loppupuolella ja päätä velhomaailman kohtalo.

Hogwarts Legacy on mukaansatempaava avoimen maailman toimintaroolipeli, joka sijoittuu Harry Potter -kirjojen maailmaan. 

Lähde matkallesi tutuissa ja uusissa ympäristöissä, kun tutkit ja löydät maagisia olentoja, muokkaat hahmoasi ja valmistat taikajuomia, opettelet loitsimaan, kehität kykyjä ja tulet sellaiseksi velhoksi kuin haluat olla.

Koe Tylypahka 1700-luvulla. Pelihahmosi on oppilas, jonka hallussa on avain muinaiseen salaisuuteen, joka uhkaa repiä koko velhomaailman kappaleiksi. Koe millaista on asua Tylypahkassa, kun hankit liittolaisia, taistelet mustia velhoja vastaan ja lopulta päätät koko velhomaailman kohtalon. 

Jälkeesi jää se, minkä olet itse luonut. Koe kirjoittamattomat tarinat.

PS5-versio saatavilla nyt. PS4-versio saatavilla 5. toukokuuta 2023 alkaen.

Osta Hogwarts Legacy PlayStation Storesta

Digital Deluxen sisältö

Thestral

RATSU

Dark Arts

ULKONÄKÖESINESARJA

Vain PS5

72 tunnin ennakkokäyttöoikeus

Mukana myös:

Dark Arts -areena

Dark Arts -varuskunnan hattu*

Mukana myös:

Dark Arts -varuskunnan hattu

Standard ja Deluxe Editionit

Ennakkotilausbonukset

Onyx

AARNIKOTKARATSUT

Felix Felicis

JUOMARESEPTI

Versiot

Standard-versio

PS5
  • Hogwarts Legacy
  • Eksklusiivinen seikkailu

Standard-versio

PS4PS5
  • Hogwarts Legacy
  • Eksklusiivinen seikkailu

Deluxe-versio

PS4PS5
  • Hogwarts Legacy
  • Eksklusiivinen seikkailu
  • Dark Arts Pack
  • Dark Arts Garrison Hat
  • PS4™- ja PS5™-digiversiot

Lisäosat

Hogwarts Legacy – tärkeimmät ominaisuudet

Tutki avointa maailmaa

Velhomaailma odottaa sinua. Kulje vapaasti Tylypahkassa, Tylyahossa, Kielletyssä metsässä ja ympäröivillä alueilla.

Ole juuri sellainen noita tai velho kuin haluat

Opettele loitsuja, valmista taikajuomia, kasvata kasveja ja hoida maagisia olentoja matkasi varrella. Tule valituksi tupaasi, muodosta ihmissuhteita ja hio taitojasi tullaksesi sellaiseksi velhoksi tai velhottareksi kuin haluat olla.

Uusi velhomaailman seikkailu

Koe velhomaailma tutkimattomalla aikakaudella ja selvitä kätketty totuus sen menneisyydestä. Kohtaa peikkoja, mustia velhoja, hiisiä ja muita vastuksia ja lopulta vaarallinen pahuus, joka uhkaa koko velhomaailman kohtaloa.

Eksklusiivista PlayStation-sisältöä

Ennakkotilaa tai osta Hogwarts Legacy PS4- tai PS5-konsolille, niin saat maagisia etuja

Eksklusiivinen Haunted Hogsmeade -tehtävä

Cassandra Masonilla on sinulle puoti myytävänä Hogsmeadessa, mutta tässä salaperäisessä ja ränsistyneessä liikkeessä kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Mitä pahaenteisiä salaisuuksia kätkeytyy madame Masonin puotiin ja miksi hän niin kovasti haluaa myydä sen? Vastaus näihin kysymyksiin löytyy vain Haunted Hogsmeade Shop -tehtävästä, joka on saatavilla ainoastaan PlayStation-alustoille.

Bonus: Tylypahkan puoti

Suorittamalla Haunted Hogsmeade -tehtävän haasteet saat palkinnoksi oman kaupan, missä voit myydä tuotteita ja varusteita paremmilla hinnoilla kuin missään muualla.

Bonus: Puodinpitäjän ulkonäköesinesarja

Suoritettuaan PlayStation-yksinoikeustehtävän Haunted Hogsmeade -pelaajat saavat tyylikkään ja charmikkaan keltaruskean/sinivihreän asukokonaisuuden, joka sopii täydellisesti tyylikkäälle kauppiaalle ja yritteliäälle Tylypahkan oppilaalle.

Ennakkotilausbonus: Felix Felicis -juoman resepti

Jos ennakkotilaat Hogwarts Legacy -pelin, saat myös reseptin Felix Felicis -juomaan, joka myös "nestemäisenä onnena" tunnetaan. Käytä tätä juomaa paljastamaan varustearkut minikartalla yhden pelinsisäisen päivän ajaksi, jolloin Tylypahkan ja sen ympäröivien alueiden tutkiminen on erityisen palkitsevaa.

Kuinka PS5:n innovatiiviset ominaisuudet parantavat Hogwarts Legacya 

Kuinka PS5:n innovatiiviset ominaisuudet parantavat Hogwarts Legacya

Tunne taikuus

Koe hevoskotkan selässä lentäminen käsissäsi kosketuspalautteen kautta ja tunne muinaisten taikojen tekemisen voima mukautuvien liipaisinten ansiosta. Tunne taikuus sormenpäissäsi langattoman DualSense-ohjaimen immersiivisten ominaisuuksien ansiosta.

Mukaansatempaava äänimaailma

Kuule jokainen yksityiskohtainen ääni kuplivasta taikajuomasta Sytyjo-loitsun luoman tulen ritinään. PS5-konsolin Tempest 3D -äänitekniikka vie sinut keskelle velhomaailman ihmeitä ja vaaroja. Kuule unkarilaisen sarvipyrstön karjunta ja torjuttujen loitsujen kipinät kilvessäsi, kun opit hallitsemaan taikuuden.

3D-ääni sisäänrakennettujen TV-kaiuttimien tai analogisten/USB-stereokuulokkeiden kautta. Toiminto on määritettävä erikseen.

Henkeäsalpaavaa grafiikkaa

Matkusta ennennäkemättömän maailman halki upealla 4K HDR -resoluutiolla. Ihaile Tylypahkan linnan pienimpiäkin yksityiskohtia ja valtavaa maailmaa sen ulkopuolella, kun jätät jälkesi velhomaailmaan.

4K- ja HDR-ominaisuuksiin vaaditaan yhteensopiva 4K- ja HDR-televisio tai -näyttö.

Nopeammat latausajat

PS5:n ultranopean SSD-aseman ansiosta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa odotteluun – voit käyttää kaiken ajan Hogwarts Legacyn valtavan maailman tutkimiseen. Kiiruhda seuraavalle oppitunnille Tylypahkan pihan halki, lentele luudanvarrellasi kilometrien päässä tai siirry eri puolille pelin maailmaa silmänräpäyksessä Hormiverkoston avulla... Teetpä mitä hyvänsä, sinun ei tarvitse odotella latauksia.

Lisää mahtavia PS5-pelejä

Upeita pelejä, jotka ovat saatavilla nyt tai tulossa pian PS5:lle.