TÄSSÄ KUUSSA

 PLAYSTATIONILLA

Oppaasi tulevaan kuukauteen PS4:llä ja PS5:llä – mukana mm. tiedot uusista julkaisuista, syväluotaavia artikkeleita ja käteviä oppaita.

TÄSSÄ KUUSSA

 PLAYSTATIONILLA

Oppaasi PS4:n ja PS5:n tulevaan kuukauteen sisältää uusia julkaisuja, syväluotaavia artikkeleita ja asiantuntijaoppaita.

Star Wars Jedi: Survivor | 28. huhtikuuta

Välttele imperiumia ja selviydy yhtenä galaksin viimeisistä jäljellä olevista jedeistä. STAR WARS Jedi: Survivor™ jatkaa viisi vuotta  STAR WARS Jedi: Fallen Order™ -pelin tapahtumien jälkeen. Calin on pysyteltävä yhden askelen edellä imperiumin laantumatonta ajojahtia ja saa samalla tuntea niskassaan painon ollessaan yksi galaksin viimeisistä jedeistä.

Horizon Forbidden West: Burning Shores |  19. huhtikuuta

Matkaa kielletyn lännen tuolle puolen, kun Aloyn tarina jatkuu. Kohtaa uusia koneita ja kiehtova uusi tarina. Tenakth-klaanin maista etelään on alue, jossa tuhannen vuoden tulivuorenpurkaukset ja rajut maanjäristykset ovat tehneet Los Angelesin raunioista vaarallisen saariston. 

Minecraft Legends | 18. huhtikuuta

Tutki kaunista, mutta salaperäistä maata täynnä monimuotoista elämää ja reheviä elinympäristöjä, nyt tuhon partaalla piglinien saavuttua. Muodosta arvokkaita liittolaisuuksia yllättävien kumppanien kanssa ja suojele kotiasi Minecraft-universumiin sijoittuvassa toimintastrategiaseikkailussa.

 

Dead Island 2 | 21. huhtikuuta

Rakastettu zombisaaga palaa tutulla yhdistelmällään kauhua, mustaa huumoria ja yliampuvaa zombien surmaamista. Tutki verentahrimaa versiota Los Angelesista tyylikkäässä silmien takaa kuvatussa roolipelissä, jossa tapaat elämää suurempia henkilöhahmoja, surmaat lukemattomia vihollisia ja kehityt äärimmäiseksi zombien surmaajaksi!

Uusi Halki hämähäkkiversumin -traileri

Katso UUSI traileri elokuvasta Spider-Man: Across the #SpiderVerse. Vain elokuvateattereissa 2. kesäkuuta

TÄMÄN KUUN

Meet Your Maker |  4. huhtikuuta

Meet Your Maker on maailmantuhon jälkeinen silmien takaa kuvattu rakentelu-ja-ryöstely-peli, joka on pelaajien suunnittelema. Vaihda eri roolien välillä, kun hallinnoit kavalia etuvartioita täynnä ansoja ja vartijoita, ja varustaudu sitten muiden pelaajien luomuksiin suuntautuvaan suunnitelmalliseen ryöstöretkeen.

Bramble: The Mountain King |  27.huhtikuuta

Omaksu Ollen rooli, nuoren pojan, joka lähtee pelastamaan pelottavan peikon sieppaamaa siskoaan. Turvaudu Rohkeuden kipinään, lumottuun siruun, joka antaa sinulle keinot selviytyä matkasi vaaroista ja koettelemuksista. Kukista kohtaamiasi kauhistuttavia olentoja erilaisilla uniikeilla tavoilla. Pidä varasi, sillä rohkeus ilman myötätuntoa saattaa johtaa synkille poluille.

Creed: Rise to Glory - Championship Edition | 3. huhtikuuta

Uppoudu nyrkkeilyn pulssia nostattavaan jännitykseen pelissä, jonka elokuvamainen ilme vastaa hittileffaa. Astu kehään mestariksi halajavana untuvikkona, treenaa Rocky Balboan johdolla, ottele tuttuja ja yllättäviä vastustajia vastaan dynaamisilla areenoilla, kun vahvistat nyrkkeilyuraasi. 

Pelivinkit, oppaat ja ominaisuudet

Tutki tarkemmin tämän kuun suurimpia nimiä valikoimalla oppaita, pelikokoelmia ja erikoisominaisuuksia.

Oppaasi PlayStation Tournaments -turnauksiin ja e-urheiluun

Aina nopeatempoisista tappelupeleistä vauhdikkaisiin kahakoihin, ota selvää kuinka pääset mukaan PlayStationin intensiivisimpiin ja jännittävimpiin e-urheilukilpailuihin.

PS4:n ja PS5:n parhaat modernit uusintaversiot

Löydä uudelleen ylistetyimpiä pelejä konsolipelaamisen menneiltä neljältä sukupolvelta, täysin uusiksi rakennettuina nykyaikaiselle laitteistolle.

PS Plus -pelivalikoiman parhaat paikallismoninpelit

Tutustu joihinkin parhaisiin tapoihin pelata yhdessä ystävien ja perheen kanssa ja kaksintaistele kuolemaan saakka tai loihdi ateria – tämä kaikki on mahdollista PS Plus -pelivalikoiman avulla.

10 uskomatonta peliä, joilla aloittaa PlayStation®VR2-elämyksesi vauhdilla

Aina korkeista vuorenhuipuista asfaltoituihin kilparatoihin, tässä PS VR2:n julkaisuaikataulun valikoimasta 10 peliä, joihin sinun kannattaa tutustua.

Kuinka langaton DualSense Edge -ohjain voi nostaa pelisi tasoa

Tutustu joihinkin niistä tavoista, joilla ohjaimen muokattavia ominaisuuksia voi vaivattomasti muuttaa täydentämään pelityyliäsi.

Lisää asiantuntijoiden esittelyjä ja oppaita

Löydä pelejä, jotka sopivat jokaiseen mielentilaasi, pelaat sitten ystävien kanssa, otat vähän omaa aikaa tai etsit vain jotakin, mihin uppoutua täysin.

Vihjeet
Ominaisuudet
Suositellut

Simulaattorit

Rentouttavat pelit

Klassiset arcade-pelit

Yksinpelit

Pulmapelit

Rytmipelit

Pelihalliräiskinnät

Postapokalyptiset pelit

Parhaat urheilupelit PS4- ja PS5-konsoleille

Kerronnalliset pelit

Kuntoilu ja treenaus

Anime-pelit

Tappelupelit

Japanilaiset roolipelit

Battle Royale

Roguelike-pelit

Strategia

Tiimiräiskintäpelit

Selviytymispelit

PS4:n paikallinen moninpeli

Kilpa-ajopelit

Kauhu

Tasohyppelyt

Hiiviskely

Ryöstelyräiskinnät

Supersankarit

Retropelien uusintaversiot

20 ohittamatonta kätkettyä helmeä PlayStation Plus -pelivalikoimassa

Huikeita pelejä tulossa vuonna 2023

Yhteenveto vuodesta 2021

20 ohittamatonta hittipeliä PlayStation Plus -pelivalikoimassa

Mindfulness ja hyvinvointi

Paras mahdollinen peliympäristö -opas

Upeimmat eläimet ja kumppanit

21 huippupeliä, jotka olet saattanut missata vuoden 2022 aikana

PlayStation lähtee elokuviin

Upeat ääniraidat

Kiireisten vanhempien peliopas

Haastavimmat pelit

Uudet ja palaavat pelaajat

Luovaa pelaamista

Paranneltu PS5:lle

Jakamisen opas

Vaihtoehtoisen loman opas

Taaksepäin yhteensopivat

PS4:n parhaat paikallismoninpelit

PS4- ja PS5-konsolin parhaat pelit lapsille ja koko perheelle – promokuvitusta

Pulmapelit

PS4- ja PS5-konsolin parhaat ilmaispelit

Uusimmat kuukauden pelit 

Nämä pelit ovat nyt ladattavissa ja pelattavissa* PS4™- ja PS5™-konsoleilla niin kauan, kuin olet jäsen millä tahansa PlayStation Plus -jäsenyystasolla.

*PlayStation 4 -pelejä voi pelata millä tahansa PS4- tai PS5-konsolilla. PlayStation 5 -pelejä voi pelata vain PS5-konsolilla

GRID Legends

Tervetuloa! GRID Legends on haastava ajokokemus, jossa yhdistyvät jännittävä ja arvaamaton moottoriurheilu, vaihtelevat radat ja immersiivinen tarina, joka vie sinut keskelle toimintaa.

Chivalry 2

Palaa keskiaikaisille taistelukentille ja yritä selvitä hengissä miekkojen melskeestä, tulinuolisateista ja linnojen piirityksistä elokuvien innoittamissa eeppisissä taisteluissa, jotka vievät sinua turnauskentiltä täysimittaisiin sotiin.

Descenders

Ota pyöräsi, valitse joukkueesi ja elä Descenderin vauhdikasta elämää alamäkipyöräilyn vaativissa kisoissa ja freestyle-tapahtumissa, jotka koettelevat hermojasi, refleksejäsi ja taitoasi tehdä siistejä temppuja tarkoilla fysiikka- ja ohjaussysteemeillä.

Vilkaise PlayStationin omien asiantuntijoiden valitsemaa oleellisten pelien erikoisvalikoimaa.

Vilkaise PlayStationin omien asiantuntijoiden valitsemaa oleellisten pelien erikoisvalikoimaa.