STAR WARS Jedi: Survivor™

Electronic Arts
Saatavana
PS5
  • 1 pelaaja

Välttele imperiumia ja selviydy yhtenä galaksin viimeisistä jäljellä olevista jedeistä

STAR WARS Jedi: Survivor™ jatkaa viisi vuotta STAR WARS Jedi: Fallen Order™ -pelin tapahtumien jälkeen. Calin on pysyteltävä yhden askelen edellä imperiumin laantumatonta ajojahtia ja saa samalla tuntea niskassaan painon ollessaan yksi galaksin viimeisistä jedeistä.

Respawn Entertainmentin veteraanitiimin kehittämä Jedi: Survivor laajentaa ikonisia STAR WARS -tarinoita, -maailmoja ja -hahmoja sekä jännittävää taistelua, jota saatiin kokea ensimmäisen kerran Jedi: Fallen Order -pelissä.

STAR WARS Jedi: Survivor on luotu nykyiselle laitesukupolvelle, jotta saataisiin aikaan syvempi ja laajempi STAR WARS -elämys pelaajille ympäri maailmaa, kun peli julkaistaan vuonna 2023.

Ennakkotilaa STAR WARS Jedi: Survivor PlayStation Storesta

Versiot

Standard Edition

  • STAR WARS Jedi: Survivor™ PS5™

Deluxe Edition

  • STAR WARS Jedi: Survivor™ PS5™
  • ”Scoundrel”-ulkoasu
  • ”Rugged” BD-1 -ulkoasu
  • ”DL-44”-sädeasesetti
  • ”Rebel Hero” -ulkoasu
  • ”BD-Astro” BD-1 -ulkoasu
  • ”Rebel Hero” -valomiekkasetti

Lisäosat

STAR WARS Jedi: Survivor – tärkeimmät ominaisuudet

Jatka Calin matkaa

Cal ei ole enää padawan – hänestä on kehittynyt voimakas jediritari.

Synkät ajat ovat kuitenkin lähestymässä: sekä uudet että vanhat viholliset ympäröivät Calia, ja hänen on päätettävä, kuinka pitkälle hän on valmis menemään pelastaakseen läheisensä.

Ylitä koulutuksesi

Elokuvamainen taistelujärjestelmä tekee paluun uusien Voima-kykyjen ja uusien valomiekkataistelutyylien kera. Hyödynnä monipuoliset kyvyt ja aseet luovasti ja kohtaa entistä suurempi joukko vihollisia.

Arvioi vihollisten vahvuudet ja heikkoudet, ratkaise kohtaamasi haasteet hyödyntämällä koulutuksesi älykkäästi ja ratkaise polullasi odottavat mysteerit.

Tutki kesyttämätöntä galaksia

Löydä uusia planeettoja ja Star Wars -galaksista tuttuja maisemia erilaisine ympäristöineen, haasteineen ja vihollisineen. Omaksu uusia kykyjä, varusteita ja taitoja, jotka tuovat käyttöösi uusia tapoja tutkia, taistella ja liikkua.

Tutki valtavia alueita ja löydä jatkuvasti uutta – horisontin tuolle puolen rohkenevat ja yleisimmiltä reiteiltä poikkeavat seikkailijat löytävät runsaasti piilotettuja palkintoja.

Säteenseuranta
Mukautuvat liipaisimet
Kosketuspalaute
Tempest 3D AudioTech

Vastusta pimeyttä ja tutki upeita sijainteja 4K-tason grafiikoilla. Uppoudu dynaamiseen maailmaan, jossa on säteenseurannalla suoritettuja valaistustehosteita, ja löydä kesyttömän galaksin äänimaailma 3D-äänillä. Koe taistelun intensiivisyys langattoman DualSense-ohjaimen tuntovasteella ja tunne Voima sormenpäissäsi ohjaimen mukautuvien liipaisinten ansiosta.

Uusi STAR WARS -tarina alkaa

STAR WARS Jedi: Fallen Order

STAR WARS Jedi: Fallen Order selvittää tapahtumia, jotka johtavat peliin STAR WARS Jedi: Survivoriin. Koe Calin galaktisen matkan alkupuoli käsky 66:n jälkeen.